Mijn eerste blog

Hi, leuk dat je mijn blog leest! 

Vanaf vandaag start ik met mijn blog. Hierin ga ik je meenemen in mijn leven als ondernemer. Soms vertel ik iets over de opdrachten die ik binnen krijg, over mijn prive leven, soms geef ik fotografie tips en soms zal ik mijn bevindingen over iets delen. In deze allereerste blog zal ik iets meer vertellen over mijzelf. 

lk ben Gina de Vries, en ik kom uit Rotterdam, daar heb ik ook mijn studio. Ik ben14 jaar getrouwd met Elicio, maar wij zijn al 24 jaar samen. Yes, he’s my first love! Samen hebben wij twee zoons, Jiomaro van 14 en Jovani van 10. Dat is dus een drukke boel. De ene zit in groep 7 en de ander in de 3e van de middelbare school! Ook hebben wij een sharpeitje, die vorig jaar acuut blind is geworden. Beide jongens voetballen, dus dat betekend dat bijna iedere dag in het teken staat van voetbal. Op zaterdag sta ik langs de lijn. Dit is dan ook gelijk een dag die ik koste wat kost vrij wil houden van werk, want ik vind het belangrijk om er te zijn voor mijn jongens. 

Verder ben ik gek op sushi, mojito’s en kan je mij wakker maken voor een big-mac. Nou, eigenlijk kón, want sinds afgelopen februari ben ik vegatarisch. Dus die big mac mis ik af en toe wel :-). Dan ben ik aangekomen bij mijn passie en dat is fotografie. Plaatjes schieten en deze mega flashy maken is iets waar ik echt heel blij van word. Ik vind het leuk om heel veel verschillende dingen te fotograferen, zoals architectuur, interieur en mensen. 

Voor mijn eigen business Lovina Visuals, heb ik gekozen om mij dit jaar te richten op een niche. Dat is de beauty branche geworden. Ik maak bedrijfsimpressies van Beauty Salons en fotografeer producten en ondernemers in mijn studio. De meeste producten zijn beauty gericht, maar zeker niet allemaal. Ik vind het stiekem ook leuk dat ik dit nog kan blijven doen, want dit houd mij scherp en zo blijft er variatie in mijn werk. Maar, beauty vind ik wel de leukste branche. 

De reden waarom ik heb gekozen voor de Beauty branche is omdat bijna alle aanrvragen die ik kreeg uit deze branche kwamen. Het was dus eigenlijk voor de hand liggend om dit te kiezen, naast natuurlijk het feit dat ik dit onwijs leuk vind! Zoals gezegd heb ik ook een studio. Deze studio deel ik samen met mijn broer, die ook fotograaf is. Hij richt zich op een andere doelgroep, maar samen maken wij dark, moody portretten, voornamelijk van kinderen. Dit doen wij met www.studio-five.nl. Met deze portretten kan ik wat meer kwijt qua bewerkingen. Waar ik met een Content shoot alles zo echt, helder, en licht mogelijk houd, vind ik het tof om met portretten net dat beetje extra te doen qua bewerkingen. Hier kan ik dan ook lekker aan de slag met Photoshop. 

Alsof ik het daar niet druk genoeg mee heb, werk ik ook nog in loondienst voor Blackstone Footwear. Hier ben ik de huisfotograaf en doe ik de packshots, studiofotografie en campagnes voor. Daarnaast verzorg ik de social media kanalen en zorg dat de klanten voorzien zijn van de juiste banners en beelden. Ook maak ik de lookbooks en overige visuals. Ik hoor je nu denken: hoe doe je dat dan allemaal? Daar zal ik nog wel een keer een aparte blog over schrijven.

Conclusie van dit verhaal is dat ik graag fotografeer 🙂

Thanks voor het lezen van mijn 1e blog, ik hoop dat het boeiend genoeg is om ook de volgende te lezen.

10 thoughts on “Mijn eerste blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *