Workshop Product Fotografie

Jouw eigen product foto’s maken. Heb jij dat ook altijd al willen doen?

Als jou dit leuk lijkt, heb je geluk. In januari start ik met mijn Workshop Product Fotografie.

Dit is een korte workshop van max 4 uur waarbij ik jou verschillende aspecten van product fotografie ga leren.

Deze Workshop is perfect voor webshop eigenaren die niet genoeg budget hebben om een professionele productfotograaf in te huren of kleine ondernemers, bloggers, stylisten of andere creatievelingen die graag willen leren om zelf product foto’s te maken.

In deze Workshop ga ik je alles uitleggen over de juiste belichting, het verschil in product foto’s, composities, props, achtergronden, camera instellingen en nog veel meer. Meer info hierover kun je lezen op mijn Workshop pagina: https://bit.ly/3H0iL04

Na jaren voor verschillende merken te hebben gefotografeerd, kwam ik erachter dat veel kleine ondernemers geen budget hebben om een professionele productfotograaf in te huren. Na wekenlang nadenken over hoe ik deze groep kan helpen, bedacht ik mij: ‘hoe leuk zou het zijn als ik mijn kennis en ervaring kan delen met deze mensen’.

Vervolgens dacht ik dat ik niet de juiste persoon zou zijn, want ik ben geen docent. De kennis heb ik wel, maar ‘wie wilt dit nu leren van mij?’

Uiteindelijk ben ik gewoon aan de slag gegaan om te kijken hoe ver ik zou komen met de inhoud en hoe het er dan uit zou moeten zien. En na een paar weken heb ik mijn Workshop Product fotografie vormgegeven.

Hij is nog niet klaar en moet zeker nog geperfectioneerd worden. En daarom ben ik op zoek naar Pilot klanten. Deze deelnemers mogen profiteren van een korting van meer dan 75% en kunnen in december meedoen met de Pilot Workshop. Hier kunnen max 4 deelnemers aan meedoen voor een bedrag van €49,00 ex. BTW i.p.v. €219,00!

In ruil daarvoor vraag ik een (video) testimonial die ik op mijn website kan zetten en op social kan delen, zodat andere deelnemers kunnen zien wat het hen oplevert én ik verwacht kritische feedback zodat ik mijn Workshop kan perfectioneren.

Lijkt het jou nu leuk om zelf aan de slag te gaan met product fotografie, wil je meer informatie of wil je op de wachtlijst komen voor de Workshop in januari? Schrijf je dan in via de link hierboven of stuur mij een dm met jouw e-mailadres!

Ik hoop dat mensen het leuk zullen vinden dat ik deze Workshop Product Fotografie ga geven en ben erg benieuwd naar de reacties hierop. Dus…zeg het voort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *