Gebruik jij eigen beelden?

Het gebruik van eigen beelden, waarom is dat zo belangrijk?

Je kent het praatje wel: Om klanten aan te trekken is het heel erg belangrijk dat je authentiek bent, jezelf laat zien, consistent en herkenbaar bent. Ik word zelf een beetje moe van dat praatje, maar eerlijk gezegd is het wel waar ๐Ÿ™„

Als ik dit dan even betrek op fotografie, dan kan ik alleen maar adviseren om eigen beelden te gebruiken ๐Ÿ“ธ

Er is niet mis met stockbeelden. Soms zijn die erg handig als je bijvoorbeeld een post wilt plaatsen over openingstijden of iets met betrekking tot je kantoor. Dan kun je een foto posten, met een โ€˜open/closedโ€™ bordje aan de deur, of een laptop dat op een bureau staat, of een kopje koffie โ˜•๏ธ

Er zijn eindelijk veel stockeerden te vinden die je vrij kan gebruiken, alleen spreken deze foto’s aan?

Ik zie het namelijk direct als iemand stockbeelden gebruikt. En hoewel dit er erg mooi en clean uit kan zien, komt dit niet betrouwbaar over op een klant. Daarom adviseer ik altijd om eigen beelden te gebruiken.

Maar wat bedoel ik met eigen beelden?

Het gaat simpel om foto’s die je zelf hebt gemaakt, of zelf hebt laten maken. Foto’s gemaakt in je eigen salon, op je eigen kantoor of in je eigen winkel. Met dit soort beelden kan je jouw klant laten zien wat jouw expertise is en wat jij aanbiedt ๐Ÿ’๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ

Laat bijvoorbeeld zien hoe een behandeling er bij jou aan toe gaat, welke producten jij gebruikt en hoe jouw personeel en salon/bedrijf eruit ziet. Hoe is de sfeer? Dit kan je ook laten zien met foto’s, maar het beste in dan nog om video’s te maken. Geef een kijkje achter de schermen, laat zien hoe het bij jouw gaat als je iets nieuws lanceert, of tijdens jullie lunch. Dat vind een klant leuk om te zien. Zo krijgt zij een gevoel bij jouw bedrijf. En dat is uiteindelijk wat je verkoopt. Een gevoel, een beleving. Dat wekt vertrouwen en vertrouwen zorgt voor aankopen en terugkerende klanten!

Wil jij ook groeien met eigen beelden?๐Ÿš€

Kijk dan even of je iets aan mijn E-book hebt. Hierin geef ik 5 praktische tips om jouw foto’s te verbeteren.

Het gratis E-book downloaden kan hier

Heb je hier geen zin in of geef je het liever uit handen? Dan kan ik je natuurlijk ook helpen.

Met een Beauty Content shoot zorg ik er voor dat jij eigen beelden hebt en dat jij met je kop boven het maaiveld uitkomt โœจ

Stuur mij een berichtje als je hier meer informatie over wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *