Close Search box

Klanten

Revery Skincare

product fotografie

We hebben onze eerste product fotografie uit handen gegeven en zijn ontzettend blij met het eind resultaat! Gina denkt graag met je mee is professioneel en werkt erg snel. Zeker een aanrader!

Skinfiller Clinic

beauty salon fotograaf

Voor de mooiste foto’s moet je bij Lovina Visuals zijn! Gina denkt graag mee. Mijn shoot was onwijs leuk er was een leuke sfeer, iedereen vond het super gezellig. Ze is erg professioneel en levert precies waar je om vraagt. Kom zeker terug!!

Mani Handcare

product shoot

Wij hebben voor ons merk MANI een ontzettend leuke fotoshoot gehad met Lovina Visuals.
De samenwerking met Gina was heel erg fijn en gezellig, zij heeft de branding & aesthetics van MANI goed begrepen en mooi kunnen vertalen naar een prachtig eindresultaat.
Ze werkt professioneel, en snel! Wij zijn heel blij met het eindresultaat en krijgen goede reacties op de foto’s. Nogmaals bedankt voor de leuke samenwerking!

Salon Hermien

beauty salon fotografie

Heel tevreden over Lovina Visuals!
Je voelt je snel op je gemak bij Gina. Zij is een vriendelijke en zeer cratieve fotograaf en de foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! Echt een aanrader voor een brandingshoot.

Tinktura

product fotografie

Gina is een geweldige fotograaf. Ze kan goed inschatten wat je graag wilt en wat je wensen zijn. Het was ook heel leuk om et haar samen te werken en zal dit zeker ook in de toekomst weer doen, zowel zakelijk als privé

Medskin Clinic

beauty salon shoot

Ik heb voor mijn kliniek een content shoot gedaan met Gina, naast dat ze makkelijk in de omgang is, weet ze precies wat ze doet!
Ze denkt op alle vlakken mee en de shoot is super verlopen.
De beelden zijn prachtig geworden, het doel is dan ook om dit vaker te doen voor mijn onderneming, een absolute aanrader!

Anthea Clinics

Salon fotografie

Ik was van te voren best wel zenuwachtig en dankzij de professionaliteit en haar super fijne en rustige karakter voelde ik mij gelijk op mijn gemak. de resultaten waren er al heel erg snel binnen een paar dagen en het eindresultaat is prachtig geworden. Dankjewel!!!

Noory Candles

product shoot

Goed kwaliteit, professioneel, flexibel, responsief, klantvriendelijk, op maat van de klant, etc. Lovina Visuals had het allemaal. Ze heeft onze producten laten stralen op een manier dat we zelf nog nooit hadden gezien.
Ze neemt de tijd om op zoek te gaan naar wat de klant wil en blijft zoeken tot jij tevreden bent. Ik heb mijn vaste fotograaf gevonden.

Vitaminebooster

product shoot

Gina is een expert in het op de juiste wijze vastleggen van producten, zie foto’s. In de afgelopen periode hebben we vanuit Vitaal Online en Vitaminebooster voor meerdere projecten met Gina (Lovina Visuals) samengewerkt, de samenwerking verliep vloeiend: er werd meegedacht hoe de concepten goed in beeld te brengen, de fotografie en aflevering van het beeldmateriaal gaan op professionele wijze en gedurende de shoot(s) is er genoeg ruimte voor een gezellig praatje met oprechte interesse vanuit Gina haar kant. Samenvattend een super toffe samenwerkingspartner als je op zoek ben naar kwalitatief, doordacht beeldmateriaal in combinatie met een goede en gezellige sfeer.

beauty salon shoot
product fotograaf
beauty salon shoot
beauty salon shoot
salon shoot
salon shoot
beauty salon shoot
beauty salon shoot
product shoot
beauty salon shoot
salon fotografie
salon fotografie
beauty salon shoot
beauty salon shoot
product fotograaf
beauty salon shoot
salon fotoshoot
bedrijfsimpressie
Facebook
Instagram