Close Search box

Klanten

Mooi by Martine

Met Gina een Content call gedaan voor mijn social media. Gina heeft mij d.m.v. een mindmap veel inzicht gegeven in hoe ik het best kan posten. Tijdens de call wordt werkelijk alles besproken waar je mee vastloopt.

De mindmap is heel overzichtelijk en goed toepasbaar. Er staan goede tips in en het is een fijne houvast om bij iedere post te gebruiken.

Ze heeft echt verstand van mijn doelgroep en kan hierdoor goed uitleggen wat ik het beste kan posten. Doordat er nu een duidelijk beeld is geschetst van wat je dagelijks post komt er meer rust in de tijdlijn en blijft de doelgroep getriggerd worden.

Meer dan Make-up

Social media neemt zoveel tijd in beslag en ik haal er nu geen resultaat uit. De Content Mindmap helpt me hierbij! Ik heb nu duidelijke categorieën waarvoor ik posts kan verzinnen, met de bijbehorende ingrediënten om de posts een succes te maken.

Gina heeft goed geluisterd naar de wensen die ik heb voor social media en wat ik wil uitstralen en dat verwerkt in de Content Mindmap.

Ik heb posts gemaakt voor de eerste week, en heb nu al het gevoel dat het makkelijker is en professioneler zal lijken.

Het was fijn om eerst een gesprek te hebben en zo iets meer over mijn bedrijf en struikelblokken te kunnen vertellen.

Alleen al van de call kreeg ik inspiratie. Ik heb een maandenlange break genomen van social media omdat ik het niet meer zag zitten – maar dankzij de Content Mindmap heb ik weer zin om het te gaan oppakken. Zeker een aanrader dus als je niet goed weet hoe je je social media moet aanpakken! 

Bea Butter

Voorafgaand aan deze samenwerking worstelde ik met het bedenken van geschikte content voor mijn social media. Tijdens onze content call stelde Gina gerichte vragen die me hielpen mijn struikelblokken op social media beter te begrijpen.

De mindmap die Gina heeft gemaakt bood waardevolle tips en ideeën voor het maken van passende content voor mijn social media. Het stelde mij in staat mijn contentstrategie te verbeteren.

Ik geloof dat het gebruik van deze mindmap verbeteringen zal opleveren. Ik verwacht dat het mij zal helpen om mijn posts gerichter en consistenter te maken. Het zal zeker het proces van content creatie makkelijker en effectiever maken.

De Content Call was waardevol  en Gina was professioneel en attent.

Ik zou Gina aanbevelen vanwege haar kennis en begrip van mijn behoeften. 

We Love The Planet

Gina weet precies hoe ze producten tot hun (beste) recht kan laten komen. De afgelopen maand heeft zij meerdere productfoto’s voor ons merk ‘We Love The Planet’ geschoten én wij zijn heel blij met het eindresultaat. Een aanrader dus!

The Bloom Clinic

Top ervaring !
Gina werkt professioneel, denkt goed mee en het eind resultaat is super.

Cryoslim

Ik ben heel blij met het resultaat van de fotoshoot. Gina is zeer professioneel. Voor herhaling vatbaar. Bedankt

Revery Skincare

product fotografie

We hebben onze eerste product fotografie uit handen gegeven en zijn ontzettend blij met het eind resultaat! Gina denkt graag met je mee is professioneel en werkt erg snel. Zeker een aanrader!

Skinfiller Clinic

beauty salon fotograaf

Voor de mooiste foto’s moet je bij Lovina Visuals zijn! Gina denkt graag mee. Mijn shoot was onwijs leuk er was een leuke sfeer, iedereen vond het super gezellig. Ze is erg professioneel en levert precies waar je om vraagt. Kom zeker terug!!

Mani Handcare

product shoot

Wij hebben voor ons merk MANI een ontzettend leuke fotoshoot gehad met Lovina Visuals.
De samenwerking met Gina was heel erg fijn en gezellig, zij heeft de branding & aesthetics van MANI goed begrepen en mooi kunnen vertalen naar een prachtig eindresultaat.
Ze werkt professioneel, en snel! Wij zijn heel blij met het eindresultaat en krijgen goede reacties op de foto’s. Nogmaals bedankt voor de leuke samenwerking!

Salon Hermien

beauty salon fotografie

Heel tevreden over Lovina Visuals!
Je voelt je snel op je gemak bij Gina. Zij is een vriendelijke en zeer cratieve fotograaf en de foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! Echt een aanrader voor een brandingshoot.

Tinktura

product fotografie

Gina is een geweldige fotograaf. Ze kan goed inschatten wat je graag wilt en wat je wensen zijn. Het was ook heel leuk om et haar samen te werken en zal dit zeker ook in de toekomst weer doen, zowel zakelijk als privé

Medskin Clinic

beauty salon shoot

Ik heb voor mijn kliniek een content shoot gedaan met Gina, naast dat ze makkelijk in de omgang is, weet ze precies wat ze doet!
Ze denkt op alle vlakken mee en de shoot is super verlopen.
De beelden zijn prachtig geworden, het doel is dan ook om dit vaker te doen voor mijn onderneming, een absolute aanrader!

Anthea Clinics

Salon fotografie

Ik was van te voren best wel zenuwachtig en dankzij de professionaliteit en haar super fijne en rustige karakter voelde ik mij gelijk op mijn gemak. de resultaten waren er al heel erg snel binnen een paar dagen en het eindresultaat is prachtig geworden. Dankjewel!!!

Noory Candles

product shoot

Goed kwaliteit, professioneel, flexibel, responsief, klantvriendelijk, op maat van de klant, etc. Lovina Visuals had het allemaal. Ze heeft onze producten laten stralen op een manier dat we zelf nog nooit hadden gezien.
Ze neemt de tijd om op zoek te gaan naar wat de klant wil en blijft zoeken tot jij tevreden bent. Ik heb mijn vaste fotograaf gevonden.

Vitaminebooster

product shoot

Gina is een expert in het op de juiste wijze vastleggen van producten, zie foto’s. In de afgelopen periode hebben we vanuit Vitaal Online en Vitaminebooster voor meerdere projecten met Gina (Lovina Visuals) samengewerkt.

De samenwerking verliep vloeiend: er werd meegedacht hoe de concepten goed in beeld te brengen, de fotografie en aflevering van het beeldmateriaal gaan op professionele wijze en gedurende de shoot(s) is er genoeg ruimte voor een gezellig praatje met oprechte interesse vanuit Gina haar kant.

Samenvattend een super toffe samenwerkingspartner als je op zoek ben naar kwalitatief, doordacht beeldmateriaal in combinatie met een goede en gezellige sfeer.

Brownies Browbar

salon fotografie

Ik heb voor mijn salon echt een super leuke fotoshoot gehad met Gina en het was nog een feestje om te doen ook! Ontzettend gezellig en daarom ook super mooi resultaat! Heel erg blij mee!

VJ Lifestyle

salon fotografie

We hebben een fotoshoot gedaan in mijn salon met Gina. De foto’s zijn prachtig en professioneel gemaakt. Mijn instagram ziet er nu heel goed uit! Echt een aanrader.

Beauty Signature

beauty salon shoot

Gina staat voor haar vak! Denkt mee en is creatief. Wij zijn blij met het eindresultaat! Dankjewel.

beauty salon shoot
product fotograaf
beauty salon shoot
beauty salon shoot
beauty salon shoot
beauty salon shoot
product shoot
beauty salon shoot
salon shoot
beauty salon shoot
beauty salon shoot
product fotograaf
salon fotoshoot
bedrijfsimpressie
Facebook
Instagram